Poista nämä kaverit Facebookista – roikkuvat turhaan listoilla

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä pitää sosiaalisen median palveluita päiväkirjanaan, valokuva-albuminaan ja yhteystietoluettelonaan. Yhteisöpalvelun avulla on helppo seurata tärkeiden ihmisten elämää ja kuulumisia, mutta joukkoon mahtuu myös henkilöitä, jotka ainoastaan roikkuvat listalla.

Facebookin kaverilistalta saa poistaa henkilöt, joiden kanssa ei ole ollut tekemisissä vuosiin. Miksi pitää yhteystiedoissaan tyyppiä, jonka kanssa on vaihtanut sanan viimeksi 14 vuotta sitten opiskelijabileissä kahden promillen kännissä? Kaikki yhden illan tuttavuudet voi poistaa listalta, jos ei usko viettävänsä heidän kanssaan enää koskaan aikaansa, Femail First vinkkaa.

Myös peleihin, tapahtumiin tai kursseille jatkuvia pyyntöjä lähettävät voivat käydä hermon päälle. Omalta kaverilistalta voi poistaa myös ihmiset, jotka aiheuttavat pahaa mieltä turhaan. Myrkyllisiä ihmisiä ei tarvitse raahata väkisin mukana omassa elämässään. Joskus toisten muka-täydellinen elämä on riittävä syy kaverilistalta ulos potkaisemiseen. Nykyaikana on järkevää suosia aitoja ihmisiä.