Miss Suomi -finalisti Essi Unkuri uimapuvussa – nautti täysin rinnoin kylpylässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2017 Miss Suomi -kilpailussa mukavasti menestynyt finalisti Essi Unkuri valittiin jo 19-vuotiaana missifinalistina yleisön suosikiksi. Ammattikorkeakoulussa nykyisin opiskeleva missikaunotar nähdään pian myös elokuvaroolissa Biisonimafian MC Helper 3 -elokuvassa.

Nyt Essi nähdään poseeraamassa mustassa uimapuvussa Rantasalmella sijaitsevan tunnelmallisen Hotel & Spa Resort Järvisydämen kylpylässä, jonka vakiokävijöihin monet missikaunottaret ovat jo pitkään lukeutuneet.

Viime aikoina Essi Unkuri on julkaissut itsestään aktiivisesti kuvamateriaalia sosiaalisessa mediassa. Kerroimme muutama päivä sitten kuinka missikaunotar esitteli upeaa vartaloaan Instagramissa upeassa kuvassa yläosattomissa. Nyt sama kuvasarja on saanut jatkoa lähes yhtä rohkeasta mustavalkoisesta otoksesta.