Lastenhoitaja Taylor Ross upeissa somekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieber lomaili muutama vuosi sitten perheensä kanssa Karibialla ja julkaisi reissulta lomakuvia myös verkossa. Kuvien keskipisteeksi nousi poptähden sijaan yllättäen julkkisperheen lastenhoitaja Taylor Ross, joka oli hoitamassa perheen pienempiä lapsia. Rossista tuli nopeasti somejulkkis.

Taylor Rossin mallinmitat kevyesti täyttävä vartalo ja kuvankauniit kasvot noteerattiin laajasti ympäri maailmaa, ja sittemmin hänen Instagramissa julkaisemat kuvansa ovat päätyneet usein viihdelehtien sivuille. Viime aikoina Taylor Ross on julkaissut jälleen upeita kuvia Instagramissa, eikä hän näytä niiden perusteella viihtyvän kovin usein täysissä pukeissa.

View this post on Instagram

Just being lanky in my fav place ☺️

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on

Rossin sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.

View this post on Instagram

Rain rain go away ☔️

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on