Bussikuski kolhaisi autoa – lapsen jättämä viesti ihastuttaa

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa on kiitetty onnettomuustilannetta todistanutta lasta, joka osoittautui toimillaan monia aikusiakin fiksummaksi. Hänen ansiostaan kolaroidun auton omistaja säästi huomattavan summan rahaa.

New Yorkissa asuva Andrew Sipowicz huomasi eräänä iltana Ford Mustang -autonsa etuosan kärsineen vahingosta. Autolle oli jätetty lapsen käsialalla kirjoitettu kirje. Kirjeessä kuudesluokkalainen lapsi kertoo koulubussin kuljettajan kolaroineen Sipowiczin autoa ja ajaneen pois paikalta. Lapsi kertoi bussin numeron ja pahoitteli tapahtunutta auton omistajalle.

Sipowicz pystyi kirjeen ansiosta ottamaan yhteyttä bussit omistavaan yhtiöön, joka on luvannut maksaa miehelle kaikki onnettomuudesta koituvat kulut ja irtisanoa onnettomuuspaikalta paenneen bussikuskin. Lapsi on sittemmin Buzzfeedin mukaan tunnistettu, ja mies suunnittelee kiittävänsä häntä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.