Kendall Jenner esitteli bikinivartalonsa – sivalsi upealla poseerauksella siskojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityperheestä huippumalliksi ponnistanut Kendall Jenner nähtiin taannoin suutelemassa ystäviensä Gigi ja Bella Hadidin pikkuveljen Anwar Hadidin kanssa. Pari kiisti suhteen, mutta sittemmin heidät on kuvattu usein yhdessä esimerkiksi Italiassa.

View this post on Instagram

all my siblings posting their babies and shit and i’m just like…

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Nyt Kendall Jenner nähdään poseeraamassa sosiaalisessa mediassa hieman toisin kuin muut Kardashianin perheen naiset. Samaan aikaan kun muut esittelevät nimittäin lapsiaan, nauttii perheen ainoa supermalli auringonpaisteesta bikineissä ulkosalla. Hän esittelee seuraajilleen jälkikasvunsa sijaan upeaa mallivartaloaan.

Taannoin Kendall Jenner kuvattiin ilman huhuttua poikaystäväänsä, kun hänet ikuistettiin New Yorkin muotiviikoilla saapumassa Harpers Bazaarin jatkobileisiin 1 Oak -klubille. Kendall oli silloin pukeutunut rohkeaan läpikuultavaan bileasuun, jonka kuvat päätyivät nopeasti maailman lehtien palstoille.