Nyt jäi korsetti pieneksi! Marianne Kallion jättipovi pursui yli äyräiden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosta tuttu realitytähti Marianne Kallio on tullut tunnetuksi useista realityohjelmista, sillä hänet on nähty esimerkiksi Big Brother ja Viidakon tähtöset -ohjelmissa, joista jälkimmäisestä hän palasi kotiin kesken kuvausten. Nykyisin Kallio nähdään lähinnä sosiaalisessa mediassa.

Perheenäidin jättimäiset silikonirinnat ovat luonnollisesti pääosassa hänen kuvissaan. Tällä kertaa kangas loppui kuitenkin selvästi kesken Kallion tiukasta mustasta korsetista, jonka äyräiden yli Mariannen povi pursuaa tuoreissa kuvissa. Kuvatekstien perusteella Black Friday tarkoitti Mariannelle mustia rohkeita alusvaatteita.

View this post on Instagram

🖤 Black friday 🖤

A post shared by Marianne Kallio (@neitikallio) on

Esikoisensa kolme vuotta sitten synnyttänyt Marianne pudotti perheenlisäyksen jälkeen painoaan parikymmentä kiloa ja palasi nopeasti parrasvaloihin. Kallio on tuunannut rintojaan rajusti suuremmiksi keinotekoisesti, ja hän esittelee auliisti tuloksia esimerkiksi Instagramissa. Niin tälläkin kerralla.