Musta on aina muodissa – tekee keittiöstäkin näin tyylikkään

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kokonaan musta keittiö on rohkea valinta, sillä tummat sävyt saattavat tehdä tilasta ahtaan oloisen. Sen sijaan kiiltävä musta on oiva tehosteväri keittiöön, jossa se sopii parhaiten kodinkoneiden ja valaisimien lisäksi esimerkiksi pöytätasoihin tai kaapistoihin.

Musta ja valkoinen on klassinen ja ajaton väriyhdistelmä, joka sopii keittiön värimaailmaan. Keittiöissä on ollut maailmansivun ajan mustavalkoisia ruutulaattalattioita sekä marmoripintoja. Mustalla ja valkoisella sisustaminen on siinä mielessä helppoa, että kalusteita on aina saatavilla molemmissa väreissä helposti.

Mustaa voi käyttää pelkästään kodinkoneissa, kaapistojen ovissa ja astioissa. Vaihtoehtoisesti sillä voi korostaa valkoisen keittiön alakaapistoja tai ruokapöytää tuoleineen. Musta ja kultainen luovat mielikuvan luksuksesta, kun taas kromin kanssa musta luo kliinisen ja maskuliinisen tyylin.

View this post on Instagram

Da, chiar daca mobila de bucatarie este neagra, casa poate fi luminoasa 😉 Desigur asta este valabil pentru bucatariile care au geamuri foarte mari, unde lumina naturala inunda casa, si in combinatie cu elemente de mobilier in culoarea lemnului si/sau alb 😘 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #homedecor #interiordecorating #decorideas #kitchendecor #housebeautiful #blackkitchen #betterhomesandgardens #bhg #ighome #instadecor #interiors #interiorstyle #interiorstyling #decorating #interiorandhome #homestyling #artist #superkitchen #creative #myhouseidea #interior #house #design #architecture #luxury #archilovers #casa #cook #woodelements by @tanya_lekynovich.design

A post shared by NAZZA Interior Design (@nazzainteriordesign) on

View this post on Instagram

Monochromatic Kitchen Magic 🍽

A post shared by ADAM HUNTER (@adamhunter) on