Poika ei suostunut tulemaan autoon – äiti ajoi poliisilaitokselle lapsi auton katolla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa asuva nainen on ajanut 12-vuotias poika auton katolla yli kolmen kilometrin pituisen matkan. Nainen oli viemässä poikaansa hammaslääkäriin, mutta varhaisteini pani vastaan. Äiti ajoi suoraan poliisien luokse.

Shaurice Jones oli viemässä poikaansa paikalliseen hammaslääkäriin, kun lapsi päätti kiivetä auton sisätilojen sijaan ajoneuvon katolle. Äiti päätti lähteä tästä huolimatta ajamaan ja aikoi pyytää poliiseilta apua tilanteeseen. Nainen matkasi yli kolmen kilometrin pituisen matkan yli 60 kilometrin tuntivauhtia.

Jones käveli poliisilaitokselle ja kertoi mitä oli tapahtunut. Hän pyysi viranomaisilta apua poikansa viemiseen hammaslääkärille. Sen sijaan hän joutui vankilaan ja syytteen lapsen hengen vaarantamisesta, The Smoking Gun uutisoi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.