Vaara vaanii WhatsAppissa – näyttää pian videoviestit lukitulla näytöllä

Digi · Terhi Piiroinen

Pikaviestipalvelu WhatsApp ottaa käyttöön ilmoitukset, joissa ihmiset voivat katsoa puhelimeen saapuneita videoviestejä jo lukitulta näytöltä. Toisin sanoen myös muut voivat nähdä videoviestien sisällön ominaisuuden ollessa käytössä.

WhatsAppin iOS 2.18.102.5 -betaversion käyttäjille on tulossa ominaisuus, jossa videoita voi katsoa suoraan viesti-ilmoituksesta. Tämä ominaisuus kannattaa ottaa huomioon etenkin silloin, jos lähettää toiselle henkilölle arkaluonteista materiaalia, kuten alastomuutta sisältävän videoleikkeen. WABetaInfon mukaan uusi ilmoitusmuoto on saatavilla pian App Storesta.

WhatsApp on nykyisin Facebookin omistama. Yhteisöpalvelut ja pikaviestimet ovat muuttuneet viime vuosien aikana yhä enemmän toistensa kaltaiseksi. WhatsApp alkaa näyttää käyttäjilleen mainoksia ensi vuonna.