9 parasta ensitreffipaikkaa – nämä johtavat todennäköisemmin vakavaan suhteeseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ensitreffit ovat treffeistä tärkeimmät. Jo ensimmäisten sekuntien aikana ensimmäisestä tapaamisesta treffikumppani voi jo tehdä päätelmän siitä millainen ihminen toinen on. Ensivaikutelmaan voi vaikuttaa myös ympäristö ja tekeminen, mikäli toinen osapuoli on ollut vastuussa treffien järjestämisestä.

Bustle-sivusto kertoo nyt PlentyOfFish-deittailusivuston tekemästä kyselystä, jonka avulla haluttiin selvittää suosituimmat treffipaikat. Kyselyyn otettiin 400 sivuston aiempaa käyttäjää, jotka olivat menneet naimisiin kyseisen sivuston kautta tapaamansa henkilön kanssa.

Yhdeksän parasta treffipaikkaa, jotka todennäköisimmin johtivat vakavampaan suhteeseen:

1. Rauhallinen ravintolaillallinen

2. Romanttinen kävely

3. Drinkit baarissa

4. Elokuviin meno

5. Kahvilatreffit

6. Uimaranta

7. Konsertti tai festarit

8. Urheilutapahtuma tai yhdessä pyöräileminen

9. Huvipuisto