Tässä he ovat! Selviytyjät-suosikkisarjan toisen kauden tähdet paljastettu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin kuuluvaan jättimäiseen Survivor-formaattiin perustuvan Selviytyjät Suomi -ohjelman toinen tuotantokausi käynnistyy helmikuussa 2019. Kakkoskaudella mukana on tuttuun tapaan 16 kilpailijaa.

Kisaamassa ovat entinen Miss Suomi ja juontaja Lola Odusoga, ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman, fitness-urheilija Eevi Teittinen, realitytähti Sauli Koskinen, ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvönen, somepersoona ja radiojuontaja Veronica Verho, laulaja Virpi Kätkä, kulttuurin tuottaja Wallu Valpio, painijalegenda ja ex-kansanedustaja Marko Asell, vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Näkyvä, jääkiekkomaalivahti Noora Räty, rock-artisti Olli Herman, huippumalli Vilma Bergenheim, muusikko Kim Herold, tubettaja Miska Haakana ja aerobicin maailmanmestari Tuuli Matinsalo.

Juuso Mäkilähteen juontamassa Selviytyjät-kilpailussa osallistujat jaetaan kahteen joukkueeseen, jotka majoittuvat alkeellisissa leiriolosuhteissa autiolla saarella. Joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan voimaa, kestävyyttä, nopeutta ja nokkeluutta vaativissa tehtävissä.

Itse kilpailemisen lisäksi kisan keskiössä ovat kuiskuttelu saaren pusikoissa ja juonittelu seuraavasta putoajasta. Kunkin jakson päätteeksi yksi kilpailija löytää puukon selästään, kun heimojen on aika äänestää joukostaan kotiin lähtijä. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen 30.000 euron rahapalkinnon.