Vauvojen esinahkaa kasvoille – menikö kauneusala nyt liian pitkälle?

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin, että miesten siemenneste on tutkitusti hyväksi kasvoille. Ajatus sen levittämisestä kasvoille voi olla monelle epämieluisa, mutta eräs kauneudenhoitoon käytettävä tuote saa vielä merkittävästi rajumman tyrmäyksen – ja mahdollisesti ihan syystäkin.

Ajatus lasten esinahkojen levittämisestä kasvoille tuntuu ensikuulemalta vain huonolta pilalta, mutta nyt arvostettu brittilehti The Guardian on vahvistanut sen olevan totta. Kaiken lisäksi monet julkisuudesta tutut tähdet käyttävät tuotetta kasvoilleen. Lehti kysyykin perustellusti, että onko kauneusala mennyt tällä kertaa jo liian pitkälle.

Splash

Suosikkinäyttelijä Kate Beckinsale on eräs julkkiksista, jotka ovat kokeilleet kasvoilleen Etelä-Koreassa valmistettavaa seerumia, jonka valmistamiseen on käytetty ympärileikattujen vauvojen esinahkaa. Seerumilla väitetään olevan kasvoja nuorentava vaikutus. Se sisältää vauvojen esinahoista peräisin olevia ihosolun luonnollisia EGF-kasvutekijöitä. Joissain EGF-tuotteissa kasvutekijät on saatu muualta, kuten esimerkiksi ohrasta.