Kauneusbloggaaja: Spermanaamio tekee kasvoille ihmeitä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen Tracy Kiss on tunnettu kauneuden – ja ihonhoitoon ja hyvinvointiin liittyvistä videoistaan ja blogeistaan. 28-vuotiaan Tracyn vinkit ovat olleet suosittuja ja naisella onkin sosiaalisessa mediassa yli 150.000 seuraajaa.

Kahden lapsen äiti on äskettäin julkaissut netissä uuden videoblogin. Vinkkivideon aiheena on siemennesteen hyödyntäminen kauneudenhoidossa. Perheenäidin mukaan hänen kauniin ihonsa salaisuus on siemenneste. Perheenäiti nimittäin tekee itselleen siemennesteestä kasvonaamion säännöllisesti.

Tracyn videoblogi on saanut ristiriitaisen vastaanoton. Yksinhuoltajaäiti kertoi, että hän saa raaka-aineen kasvonaamioonsa miespuoliselta ystävältään, joka toimittaa sen hänelle siististi pienessä purkissa. Kiss suosittelee muitakin kokeilemaan kasvonaamiota, sillä se on edullinen keino pitää iho kauniina ja nuorekkaana.

Perheenäiti vannoo siemennesteen nimeen, sillä kasvonaamion myötä hänen iho-ongelmansa, kuten punotus ja herkkyys, ovat kadonneet. Tracy pitää naamiota kasvoillaan viidestä kahteenkymmeneen minuuttiin ja sitten hän pesee sen pois vedellä. Kiss on sitä mieltä, että siemenneste päihittää monet markkinoilla olevat kalliit kasvohoidot ja kasvonaamiot.