Kardashian täysin alastomana! Rohkea kuva leviää Instagramissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkisperheen vanhin sisko, 39-vuotias muotisuunnittelija Kourtney Kardashian, tapaili taannoin 20-vuotiasta Luka Sabbatia, mutta suhde päättyi lyhyeen. Sittemmin Kourtney on nähty sosiaalisessa mediassa rohkeammissa kuvissa kuin miesmuistiin.

View this post on Instagram

@gqmexico

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Eilen kerroimme miten kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti julkaisi itsestään kuvan, jossa hän poseerasi alavartalo paljaana. Heti seuraavana päivänä Kourtneyn pani paremmaksi, sillä parhaillaan hänet nähdään Instagramissa täysin alastomana.

View this post on Instagram

@gqmexico

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Taannoin Kourtney kertoi aikovansa keskittyä miesten sijaan lastensa hyvinvointiin sekä uransa kehittämiseen. Ilmeisesti tämä kuva liittyy siis uran kehittämiseen. Kourtneyn ja Scott Disickin lapset ovat kahdeksanvuotias Mason, viisivuotias Penelope ja kolmevuotias Reign.