Netflixin huippusuosittu kummitussarja saamassa jatkoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin lokakuussa ensi-iltansa saanut kauhusarja The Haunting of Hill House keräsi runsaasti kehuja katsojilta. Kummitustarinaa ja perhedraamaa yhdistäneen sarjan odotetaan saavan jatkoa.

Sarjassa näytelleen Carla Guginon mukaan The Haunting of Hill Housen toisella tuotantokaudella nähtäisiin täysin uusia päähenkilöitä. Hän kuitenkin vihjaa tuttujen näytteljöiden palaavan sarjaan uusissa rooleissa samaan tapaan kuin American Horror Story -sarjassa.

– Sarjan luoja Mike Falanagan on kiinnostunut antologiasarjasta, jossa näyttelijät palaisivat näyttelemään uusia hahmoja, Gugino kuvaili The Hollywood Reporter -lehdelle.

Guginon mukaan Flanagan uskoo alkuperäisten päähenkilöiden tarinan tulleen jo päätökseen ensimmäisen kauden lopussa. Shirley Jacksonin romaaniin pohjautuvassa sarjassa seurattiin Crainin perhettä, joka kärsi traumaattisista muistoista asuttuaan Yhdysvaltojen riivatuimmaksi kutsutussa talossa.