Stranger Things -tähti piti lupauksensa – vihki hääparin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin suositussa Stranger Things -sarjassa esiintyvä David Harbour on osoittautunut sanojensa mittaiseksi mieheksi. Hän on toteuttanut vedonlyönnin häviämisen myötä fanilleen antamansa lupauksen.

Harbour vihki hääparin YhdysvaltojenIllinoisissa sijaitsevassa Springfieldissä. 43-vuotias näyttelijä suoritti seremonian pukeutuneena Stranger Things -roolihahmokseen, poliisipäällikkö Jim Hopperiksi. Tähti jakoi kuvan häistä Twitterissä.

– Minä ja joukko hyviä tyyppejä Illinoisin Springlieldistä toteutimme kuukausia sitten tekemämme lupauksen, Harbour kirjoitti.

David Harbour suostui vihkimään parin jo tammikuussa, jolloin Ericka-niminen fani oli kysynyt, millä ehdoin tähti suorittaisi kunnian. Näyttelijä vastasi, että siihen vaadittaisiin 125 000 uudelleentwiittausta. Tarvittava määrä uudelleentwiittauksia ylittyi nopeasti.