Nainen paljasti polvitaipeensa selfiekuvassa – poliisi pidätti siveettömyydestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa maissa naiset joutuvat kulkemaan julkisilla paikoilla täysin hunnutettuna, eikä silmiä ja kämmeniä lukuunottamatta saa paljastua mitään muuta. Nyt Intiassa on noussut kohu tapauksesta, jossa Rehana Fathiman sosiaalisessa mediassa julkaisemassa valokuvassa paljastui hänen polvitaipeensa.

Pian 32-vuotiaan naisen selfiekuvan julkaisun jälkeen poliisi pidätti naisen siveettömän valokuvan perusteella. Poliisin mukaan valokuvassa näkyi liikaa paljasta pintaa, kun nainen oli samaan aikaan pukeutunut pyhiinvaeltajaksi.

Fathima oli aiemmin otsikoissa hänen yritettyään päästä hindujen pyhään Sabarimalan temppeliin. Pyhiinvaeltajat estivät hänen pääsynsä temppeliin, jonne oli pääsy kielletty ”kuukautisikäisiltä” naisilta. Tapauksen vuoksi Fathima vei asian oikeuteen, joka päätti, että kaikilla naisilla on oikeus astua temppeliin. Rehana Fathima on tunnettu intialainen puhelinteknikko, aktivisti ja malli.