Sinkkunaiset paljastavat: Nämä asiat ovat ylivoimaisesti yksin parasta!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Oma tupa antaa oman luvan. Sama pätee sinkkuelämään, kun omiin menoihin tai tuloihin ei tarvitse kysellä muiden mielipiteitä tai suostumuksia. Sinkkuelämä voi antaa paljon muutakin kuin vapautta, ja nyt naiset ovat paljastaneet rakastamiaan asioita yksin olemisessa.

Sinkkuelämä on antoisaa etenkin silloin, kun saa napostella yksin kaikki herkut, eikä sohvannurkasta tai katsottavista elokuvista tarvitse kinastella tai tehdä kompromisseja. Yksin olemisessa ja elämisessä on myös se hyvä puoli, että voi hiipiä yöhämärässä alasti jääkaapille ilman pelkoa paljastumisesta. Naiset ovat maininneet Elite Dailylle, että parasta sinkkuelämässä on juurikin sen tuoma vapaus.

Lapsettomat sinkut voivat pakata tavaransa ja lähteä hetken mielijohteesta melkeinpä minne haluavat. Heille muodostuu myös usein äärimmäisen tärkeä ja vahva suhde ystäviin, kun luottokumppani on oma kaveri. Vapaana saa flirttailla ja viekoitella kiinnostavia ihmisiä mielin määrin. Omia omituisia tapoja ei myöskään tarvitse selitellä tai peitellä, sillä oman elämän rouva voi hillua vaikka koko illan rumassa kasvonaamiossa kotona.

Sinkkunaisten ei tarvitse poistaa ihokarvoitustaan säännöllisesti toisen ihmisen takia, vaan voivat tehdä sen omasta halustaan kun huvittaa. He ovat itsenäisiä ja upeita, eivätkä anna muiden ihmisten ohjailla onneaan. Sinkkuelämästä nauttiminen ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö vapailla markkinoilla olevat naiset halua rakkautta elämäänsä. He eivät kuitenkaan tyydy huonoihin vaihtoehtoihin, koska rakastavat ihanan itsekästä sinkkuelämäänsä niin kauan, kunnes joku muu voi tarjota tilalle jotain vieläkin parempaa.