Anna Kendrick ja Blake Lively paljastavassa haastattelussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijät Anna Kendrick ja Blake Lively näyttelevät yhdessä elokuvateattereihin syyskuun 14. päivä ilmestyvässä Missä on Emily? -elokuvassa. Nyt naiset pääsivät yhdessä vastaamaan kysymyksiin, joita heidän kohdallaan eniten tunnutaan miettivän Googlen käyttäjien hakusanojen perusteella.

WIRED-kanava on julkaissut hauskan haastatteluvideon, jossa kysymykset on laadittu haastattelijan sijaan Google-hauilla. Naiset saavat vuorotellen tietää kysymys kerrallaan, että mitä ihmiset haluavat heistä tietää ja millaisiin kysymyksiin fanit yrittävät eniten saada vastauksia.

Kuten arvata saattaa, kysymykset vaihtelevat aina tähtien kuntoilurutiineista heidän sukulaissuhteisiinsa, koska ihmiset etsivät verkosta kaikenlaista tietoa heidän ihailemistaan tähdistä. Anna Kendrick näyttää hämmentyvän eniten siitä, että hänen ajatellaan olevan sukua räppäri Kendrick Lamarille.