Omenaviinietikka on ihon ja hiusten ihmeaine – tässä 5 tehokasta tapaa käyttää

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Omenaviinietikka on vahva terveyspommi, jolla on monia hyviä vaikutuksia elimistön hyvinvointiin. Omenaviinietikka auttaa ehkäisemään monia sairauksia, se parantaa vatsan hyvinvointia ja vähentää myös turvotusta.

Women’s Health -lehti on nyt listannut, miten omenaviinietikka vaikuttaa myös ihon ja hiusten hyvinvointiin.

1. Pehmentää ihoa kylvyssäLisää loraus omenaviinietikkaa kylpyveteen ja kylve noin 15 minuuttia.

2. Toimii kasvovetenäOmenaviinietikka taistelee luontaisesti finnejä vastaan. Pyyhi puhtaita kasvoja omenaviinietikassa kastetulla vanulapulla.

3. Käytä syväpuhdistajana hiuksiinShamppoopesun jälkeen hiero omenaviinietikka-vesiliuosta hiuksiin ja hiuspohjaan. Omenaviinietikka poistaa hiuksista tehokkaasti kaikki tuotekertymät. Huuhtele huolellisesti ja levitä hiuksiin vielä hoitoaine.

4. Parantaa ruhjeitaKasta vanulappu omenaviinietikkaan ja aseta se laastarin avulla haavan päälle noin tunnin ajaksi. Näin haava paranee nopeammin.

5. Auttaa auringon polttamaan ihoonKastele auringossa palanutta ihoa pyyhkeellä, joka on imenyt itseensä omenaviinietikan ja veden sekoitusta. Omenaviinietikka palauttaa ihon pH-arvon ja saa ihon rauhoittumaan nopeammin.