Kaikkien aikojen askartelukaappi – sisällä todellinen tilpehööritaivas

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Askartelu on suosittua ajanvietettä, jossa pääsee toteuttamaan luovuutta ja kädentaitoja. Harvalla askartelijalla on kuitenkaan mahdollisuutta pyhittää kokonaista huonetta tarpeellisten tykötarpeiden järjestelmälliseen säilyttämiseen.

Nyt askarteluhuoneelle esitellään oiva vaihtoehto, kun kaikki tarpeellinen on koottu yhteen kaappiin. Kaapin ovet ovat täynnä miljoonalaatikoita ja lokeroita, joiden uumeniin kätkeytyvät kaikki askartelijan unelmavälineet. Kun jokaiselle teippirullalle, kynälle tai liimapuikolle on paikkansa, pysyy askartelijan pöytä yleensä siistimpänä.

The Original ScrapBox -nimisen yrityksen valmistamat The Workbox -askartelukaapit soveltuvat paperiaskartelijoille tai vaikkapa ompelijoille. Yrityksen Youtube-kanavalla esitellään keinoja, joiden avulla kaapista voi saada mahdollisimman suuren hyödyn tavaroita organisoidessa.