Netflix poistaa Frendit-sarjan – suru-uutinen hittisarjan faneille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin miten jatkossa Netflix-palvelun voi saada puolet nykyistä halvemmalla, jos käyttää sitä vain mobiililaitteilla. Nyt Netflix on ilmoittanut suru-uutisesta varsinkin Frendit-faneille.

Warner Brosin tilannekomediasarja jää ainakin toistaiseksi historiaan Netflixistä, sillä se poistetaan palvelusta vuodenvaihteessa. Frendit poistetaan palvelusta tasan neljä vuotta sen jälkeen, kun sarja tuli katsottavaksi suosittuun suoratoistopalveluun.

Sarjan faneilla on siis vielä vajaa kuukausi aikaa nauttia hulvattomien ystävysten sanailusta, jota seurasi aikoinaan satoja miljoonia televisiokatsojia. Palvelusta löytyy yhteensä 10 tuotantokauden ajalta peräti 230 jaksoa, joten jopa tosifaneilla tulee todella kiire, jos haluavat katsoa vielä kaikki jaksot ennen sarjan katoamista.