Netflixin voi saada puolet halvemmalla – näkyy ainoastaan mobiilissa

Digi · Terhi Piiroinen

Suoratoistopalvelu Netflix testaa uutta edullisempaa tilausmahdollisuutta, jossa asiakas voi katsoa sovellusta ainoastaan mobiililaitteella. Mobiilivaihtoehtoa testataan esimerkiksi Malesiassa.

– Yritämme jatkuvasti kehittää Netflixiä viihdyttävämmäksi ja helpommin saatavaksi kaikille maailman ihmisille. Testaamme nyt muutamissa maissa pelkän mobiilisovelluksen saavuttamaa mielenkiintoa. Kokeilemme jatkuvasti uusia ideoita, ja niiden kesto ja kattavuus voi vaihdella. Emme välttämättä edes paljasta kaikkia testin ominaisuuksia tai elementtejä asiakkaille testijaksojen aikana, Netflix paljastaa USA Todaylle.

Mobiililaitteissa pelkästään käytettävän Netflixin kuukausihinta on puolet halvempi kuin laajamittaisen suoratoistopalvelun hinta. Netflix testaa parhaillaan alennettuja markkinahintoja Aasiassa, jossa yhtiö hakee suurempaa kasvua.

Tämä voi vaikuttaa muiden maiden tilausjaksojen hintojen nousuun, Bloomberg uutisoi. Netflixin otaksutaan nostavan kuukausihintojaan ensi vuoden aikana, sillä sen ohjelmatarjonta on laajentunut merkittävästi.