Rotta ärsyyntyy siskostaan – reaktiosta somehitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkien omistajat ajattelevat usein pystyvänsä eläimen eleistä ja ilmeistä päättelemään millä mielellä eläimet ovat. Tällä kerralla eräs lemmikkirotta ei jättänytkään omistajalleen juuri arvailuille varaa ärsyyntyessään siskonsa läsnäolosta.

Rottasiskokset Navi ja Maple asustelevat omistajansa Lilyn kanssa. Lily kuvaa rottiaan usein videoille, minkä vuoksi hän onnistuukin saamaan toisinaan myös huvittavia tilanteita talteen. Tällä kerralla hän kuvasi kamerallaan tilanteen, jossa Navi näyttää puristavansa tassuaan nyrkkiin vihaisena.

Navi makoilee rauhassa omalla pehmusteellaan kun energinen Maple tulee häiritsemään rotan rentoutumista. Navi näyttää heti hermostuvan siskostaan, minkä jälkeen se näyttää hyvin vihaisesti puristavan pientä tassuaan nyrkkiin.