140-kiloinen nainen murhasi miehensä – istui päälle!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen 44-vuotias Windi Thomas on tuomittu vankeuteen kolmannen asteen murhasta. Nainen oli istunut huomattavasti itseään pienikokoisemman poikaystävän, Keeno Butlerin päälle, väkivaltaisen riidan päätteeksi. Mies oli murskaantunut 140-kiloisen naisen alle.

Pennsylvanian Erien kaupungissa on tapahtunut erikoinen henkirikos, jossa Windi Thomas oli murhannut 44-vuotiaan Keeno Butlerin istumalla miehen rintakehän päälle. Sitä ennen nainen oli puukottanut Butleria käteen ja pahoinpidellyt hänet pöydänjalalla. Thomas oli nauttinut alkoholia ja huumeita ennen murhaa.

Noin 55-kiloinen Butler musertui lähes 140 kilogrammaa painaneen Thomasin alle. Heillä on kerrottu olleen ongelmallinen ja riitaisa parisuhde. Thomas teki syyttäjän kanssa sopimuksen ja sai 18–36 vuotta vankeutta aiemman 20–40 vuoden tuomion sijaan, Erie News Now uutisoi.