Miss Suomi -finalisti bikineissä Karibialla – luksusristeilijäkin kalpenee kurvien edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2017 Miss Suomi -kilpailussa mukavasti menestynyt finalisti Essi Unkuri valittiin jo 19-vuotiaana missifinalistina yleisön suosikiksi. Ammattikorkeakoulussa nykyisin opiskeleva missikaunotar nähdään pian myös elokuvaroolissa Biisonimafian MC Helper 3 -elokuvassa.

Nyt Essi on julkaissut itsestään sosiaalisessa mediassa upean valokuvan, jossa hän nautiskelee Karibian auringosta merellä Harmony of the Seas -luksusristeilijän kannella. Essillä on kuvassa yllään mustavalkoiset raidalliset bikinit. Risteilylle Essi suuntasi tuttuun tapaan Miamin kautta.

View this post on Instagram

@harmonyoftheseasofficial_

A post shared by ℭssⅰ ℧nkuri (@essiunkuri) on

View this post on Instagram

I’m in Miami bi*ch

A post shared by ℭssⅰ ℧nkuri (@essiunkuri) on

Viime aikoina Essi Unkuri on julkaissut itsestään aktiivisesti kuvamateriaalia sosiaalisessa mediassa. Kerroimme muutama päivä sitten kuinka missikaunotar esitteli upeaa vartaloaan Instagramissa upeassa kuvassa yläosattomissa. Nyt sama kuvasarja on saanut jatkoa lähes yhtä rohkeasta mustavalkoisesta otoksesta.