Kissan hulvaton reaktio joulukuuseen – videosta viraalihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkieläimet eivät aina oikein ymmärrä joulukuusen ja muiden jouluisten koristeiden merkitystä. Erityisesti kissat tuntuvat kuvittelevan, että joulukuusi on tarkoitettu niiden ikiomaksi kiipeilypuuksi.

Verkossa viraalina levinneellä videolla nähdään erään perheen kissan koominen reaktio joulukuuseen. Eläin ei ole saada katsettaan irti nurkkaan ilmestyneestä kuusesta.

Scottish fold -rotuinen kissa seisoo joulukuusen vierellä hämmentävässä asennossa, seisten kahdella jalalla. Se tapittaa puuta silmät pyöreinä. Onkin melko todennäköistä, että kuusen koristeita saadaan keräillä lattialta vielä useita kertoja ennen aattoa.

View this post on Instagram

Wow, Can you see anything? 👻🙀 . タラちゃん、あなたには何が見えるの?🙀‼️ 今日はかなり長い時間立っててビックリしましたー。 途中から伸びたりするのが 納豆の #ねばーる君 みたいに思えたのは私だけでしょうか😂 . 実際は、新しいガーデンホースで水やりしてるお父さんの姿にびっくりしてたみたいです。茶色のホースだからヘビにでも見えたのかな…かなりの大蛇😂 . #catloversclub #9gag #funnycat #catsofinstagram #meowed #pleasantcats #bestmeow #weeklyfluff #instagram #catoftheday #scottishfold #animalsco #catsofworld #thedodo #instacats #makemyday #cutecatcrew #ilovemycat #adorable

A post shared by yayoi89 (@yayoi89) on