Nainen piereskeli kaupassa – tilanne eskaloitui puukolla uhkailuun

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Floridan Dania Beachilla sijaitsevassa Dollar General -kaupassa asioinut mies huomasi, kuinka hänen kanssaan samaan aikaan kaupassa ollut nainen piereskeli kovaäänisesti. Mies erehtyi kommentoimaan suolikaasuja.

Piereskelijä oli 37-vuotias Shanetta Wilson, joka ei pitänyt siitä, että hänen kanssaan samaan aikaan kaupassa ollut 55-vuotias John Walker arvosteli naisen ilmavaivoja. Wilson kaivoi käsilaukustaan puukon. Hän uhkasi suolistaa Walkerin siihen paikkaan.

Sen jälkeen nainen kohotti kätensä aikeena lyödä miestä puukolla. Paikalle saapuneet poliisit pidättivät Wilsonin tappouhkauksen takia. Hänen rikosrekisterissään on pitkä liuta huumausaine- ja omaisuusrikoksia. Wilson piereskelee jatkossa kaltereiden takana, The Smoking Gun uutisoi.