Peruna oli liian raaka – mies hyökkäsi naisen kimppuun haarukalla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ruokaraivo ja nälkäkiukku voivat saada aikaan eriskummallisia tilanteita, kun ihmisen verensokerin laskiessa persoonallisuus muuttuu hirviömäiselle tasolle. Yksi ruoan takia räjähtäneistä on floridalainen Kenneth Crumpton.

The Smoking Gun kertoo poliisiraportista, jonka mukaan 36-vuotias Kenneth Crumpton oli raivostunut raa’an perunan takia. Miehen keitetty peruna ei ollut tarpeeksi kypsä. Raivon uhriksi joutui perunan puutteellisesti valmistanut nainen. Crumpton löi naista toistuvasti haarukalla päähän.

Perunan vuoksi väkivaltaiseen käytökseen sortunut Crumpton väitti poliiseille, että ei hakannut naista haarukalla, vaan heitti ruokailuvälineen naisen päätä kohti. Uhrin vammat olivat lieviä, mutta poliisit käyttivät naisen paidassa ollutta verta riittävänä takeena pidätykseen. Crumpton syö nyt perunoita Nassaun lääninvankilassa, ellei maksa 25.000 takuusummaa.

Poliisi