Uusnatsit uhkaavat ampua prinssi Harryn – syynä vaimo Meghan Marklen etnisyys

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ääriliikkeet toimivat yhä aktiivisesti maailmassa, jossa ihmiskunnan tulisi tehdä eripuran sijaan enemmän yhteistyötä toisiaan kunnioittaen. BBC on paljastanut brittiläisen uusnatsijärjestön suunnitelleen Yhdistyneen kuningaskunnan hoviin kuuluvan prinssi Harryn, eli Sussexin herttuan ampumista.

Uusnatsijärjestö on levittänyt keskuudessaan propagandajulistetta, jossa on prinssi Harry ja hänen ohimoaan osoittava ase. Julisteessa lukee: ”See ya later race traitor!”, eli nähdään myöhemmin rotupetturi. Julisteella otetaan kantaa Harryn tuoreen vaimon Meghan Marklen etniseen taustaan. Hänen äitinsä on tummaihoinen.

Uusnatsijärjestön nimi on Sonnenkrieg Division, ja järjestön esikuvana on samantyylinen amerikkalaisjoukko nimeltään Atomwaffen Division. Päätekijät ovat nuoria miehiä, 21-vuotias Adrew Dymock ja 17-vuotias Oskar Koczorowski. He ovat uhanneet myös raiskata ja tappaa poliiseja. BBC on luovuttanut tutkintamateriaalinsa suoraan viranomaisille.