Lompakko katosi vuoristoradassa – löytyi neljä vuotta myöhemmin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Koskaan ei kannata antaa periksi hukattujen esineiden suhteen. Tämän sai huomata eräs lompakkonsa vuosia sitten huvipuistossa hukannut perheenisä. Jon Anson kadotti lompakkonsa Yhdysvaltojen Pennsylvanian Herseypark-huvipuiston vuoristoradassa.

Anson vitsaili vaimonsa kanssa laittavansa lapsensa etsimään lompakkoa aina käydessään Herseyparkissa. Taannoin perhettä odotti kuitenkin yllätys henkilökunnan otettua yhteyttä. Huvipuiston huoltomiehet olivat löytäneet lompakon neljä vuotta sen katoamisen jälkeen. Lompakon kaikki sisältö oli tallella, joskin se oli hieman kärsinyt vuosien varrella.

– Lompakon löytyminen palautti uskoani ihmiskuntaan. Joku löysi sen, teki työnsä ja otti minuun yhteyttä, Anson kuvaili WHTM-TV -uutisille.