Swedish House Mafian esiintyy Weekend Festivaleilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elektronisen tanssimusiikin huippunimi Swedish House Mafia saapuu vuosien odotuksen jälkeen Suomeen ensi kesänä. Tämä Axwellin, Steve Angellon ja Sebastian Ingrosson muodostama kokoonpano nähdään yhtenä Weekend Festivalin päätähdistä Helsingin Suvilahdessa heinäkuussa. Muita nyt julkaistavia festivaalin artisteja ovat esimerkiksi Armin Van Buuren ja Lil Uzi Vert.

Weekend Festival kokee tulevana kesänä muutoksen, kun tapahtuma siirtyy Helsingin Suvilahteen. Samalla ajankohta muuttuu paria viikkoa totuttua aiemmaksi, 19. – 20. heinäkuuta, jotta se ei ole päällekkäin muiden vastaavien festivaalien kanssa.

Swedish House Mafian paluu lavoille viiden vuoden tauon jälkeen on ollut suurtapahtuma koko musiikkimaailmassa. Sen kolmelle ensi kesän paluukeikalle Tukholmassa myytiin hetkessä yli 100.000 lippua. Lisäksi tämä huippukolmikko esiintyy kesällä vain maailman suurimmilla festivaaleilla, kuten Ultrassa, Tomorrowlandissa ja Creamfieldsissä.