Räppärin kiertueella järisyttävät turvatoimet – Kylie Jenner ja lapsi halutaan turvata

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Travis Scott ottaa perheensä mukaan Yhdysvaltojen Astroworld-kiertueelleen. Nyt tähti haluaa pitää huolen siitä, että Kylien ja Stormin arki on turvattu myös tien päällä. Aina kun Kylie Jenner ja pariskunnan Stormi-tytär vierailevat tähden esiintymispaikoissa, on mukana 5-6 ylimääräistä turvamiestä.

TMZ-sivuston mukaan heidät on koulutettu presidenttiä turvaavan salaisen palvelun tyyliin. Kylien ja Stormin olinpaikan tietävät kiertueella vain tähtien henkivartijat ja managerit.

Lisäksi backstage-alueilla suoritetaan perinpohjainen turvatarkistus tunteja ennen räppärin esiintymistä. Travis Scottin tiimin kerrotaan ylimääräisestä työstä huolimatta olevan hyvillään räppärin perheen mukanaolosta. Tähteä kuvaillaan huomattavasti tavanomaista hyväntuulisemmaksi heidän ollessa läsnä.