Cardi B julkaisi ensimmäisen kuvan lapsestaan – söpöyden huippu!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisräppärit Cardi B ja Offset järkyttivät faninsa yllätyserolla aikaisemmin tällä viikolla. Cardi ilmoitti asiasta Instagramissa julkaisemallaan videolla. Nyt Cardi B on yllättänyt seuraajansa toisella tavalla.

Hän julkaisi Instagramissa ensimmäisen kuvan Kulture-tyttärestään. Cardi synnytti lapsensa Kulture Kiari Cephusin heinäkuussa. 26-vuotias räppäri on aikaisemmin ollut erittäin tarkka esikoisensa yksityisyydestä. Lapsesta tosin nähtiin vilahdus elokuussa julkaistussa kuvassa, jossa Cardi ja Offset pitelevät häntä.

Taannoisessa Instagram-videossaan Cardi B kertoi hänen ja Migos-yhtyeessä vaikuttavan Offsetin olevan edelleen ystäviä ja hyviä liikekumppaneita. Parisuhde vain ei toiminut heidän välillään.

View this post on Instagram

My heart ❤️

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on