Brassimalli Lais Ribeiro paljastavissa bikineissä – säästävätkö nämä luontoa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Lais Ribeiro joutui teini-ikäisenä kokemaan kuinka häntä haukuttiin rumaksi ja kurvittomaksi. Nykyisin hänet tunnetaan kuitenkin Victoria’s Secretin enkelinä, joka on poseerannut muun muassa Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina. Nyt hänet nähdään upeissa kuvissa.

Tällä kertaa Lais on julkaissut itsestään kuvia muun muassa Victoria’s Secretin muotinäytöksen seksiä tihkuvana supermallina sekä hieman rennomman lomakuvan, jossa hänellä on yllään hyvin niukat bikinit. Voidaankin pohtia onko materiaalin säästämisen takana ajatuksia luonnon säästämisestä.

View this post on Instagram

In Costa Rica back with my @si_swimsuit fam 👙

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Lais Ribeiroa haukuttiin lapsena kotikaupungissaan rumaksi ankanpoikaseksi. Malliuralle hän päätyi 18-vuotiaana, kun ystävä sai ylipuhuttua hänet mallicastingiin. Paikalliset mallitoimistot eivät hyväksyneet Laisia, koska hän ei ollut tarpeeksi kurvikas. Lopulta hän matkusti New Yorkiin, ja matka muutti hänen elämänsä. Lais Ribeiro otti avioeron ja jätti samalla miehensä ja lapsensa kotikaupunkiinsa ryhtyäkseen supermalliksi.