Maistuisivatko kultaiset siivet? Kanaherkku päällystettiin aidolla kullalla

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruokatrendit muuttuvat lähes yhtä tiuhaan tahtiin kuin muutkin trendit. Rustiikkisen ruoan sijaan valokuvaukselliset ja näyttävät ruoat ovat olleet viime aikoina nousussa. Moni ravintola houkuttelee kriitikoita ja bloggaajia puoleensa juuri niillä annoksilla, jotka ovat lähteneet leviämään sosiaalisessa mediassa niiden ulkonäön vuoksi.

Nyt In The Know -kanava esittelee videollaan newyorkilaisen The Ainsworth -ravintolan mainetta keränneen kanansiipiannoksen. Yksi annos siipiä voi maksaa 45 dollarista aina huikeaan 1.000 dollariin saakka, joten annos ei ole kenelle tahansa suunnattu.

Siivet on päällystetty 24 karaatin kullalla, mikä selittääkin annoksen korkean hinnan. Annos on suunniteltu yhteistyössä Kardashianien ruokaa rakastavana perhetuttuna tunnetun Jonathan Chebanin kanssa. Kalleimpaan 1.000 annokseen kuuluu 50 siiven lisäksi myös pullollinen Ace of Spades -samppanjaa.

Gold chicken wings at The Ainsworth

These 24-karat gold chicken wings cost $1,000 💰🍗

Publiée par In The Know sur Mercredi 16 mai 2018