Nyt se paljastui! Näin Metallica valitsi Rappiolla-kappaleen esitettäväkseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa taannoin vieraillut rockjätti Metallica yllätti yleisönsä toden teolla Helsingin Hartwall Arenalla, kun yhtye esitti suomirockin ikivihreisiin klassikoihin lukeutuvan Rappiolla-kappaleen.

Sittemmin Metallica julkaisi upean videon huippuharvinaisesta esityksestään, jossa Robert Trujillo ja Kirk Doodle esittävät suomalaiskappaleen. Trujillo lauloi suomalaisklassikon odottamattoman hyvin ja kaiken lisäksi suomalaisittain ymmärrettävästi. Nyt Hassisen kone on paljastanut miten yhtyeen kappale päätyi Metallican esitettäväksi

– Jääkiekkosankarimme Janne Niinimaa tuntee Metallican jäsenet. Janne on myös viime kesän Rappiolla tempauksen takana. Yhtye oli kysellyt mitä suomalaisia biisejä he voisivat vetää Helsingin keikalla. Janne oli ehdottanut mm. Finlandiaa, Moottoritie on kuuma ja Rappiolla kappaleita. Rappiolla valittiin, Hassisen kone kirjoitti Facebookissa.

– Kiekkosankari oli vielä kaiken päälle opettanut yhtyeen basisti Robert ”Rob” Trujillon lausumaan kappaleen suomeksi. Robert lauloi sillä Suomen kieli taipuu kohtuullisen hyvin Espanjan kieliselle. Kiitokset kiekkomiehelle kulttuurirajat ylittävästä tempauksesta ja loistavasta musiikkimausta, Hassisen kone jatkoi.