Näin silmälasimuoti on muuttunut 100 vuodessa – tyyli ei mene pois muodista

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muoti ja trendit muuttuvat aina ajan mukana. Vaatteiden ja kenkien lisäksi trendit muuttuvat myös asusteiden saralla. Yksi kasvojen ulkonäköön vaikuttava asuste on silmälasit, joita moni haluaakin vaihtaa usein trendien muuttuessa.

Kauneuteen, muotiin ja hyvinvointiin keskittynyt Glamour Magazine julkaisi nyt YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään miten silmälasimuoti on muuttunut ajan saatossa. Videolla nähdään erilaisia silmälaseja sadan vuoden ajalta.

Silmälaseilla on niiden käyttäjälle selkeä tarkoitus, mutta ne ovat myös osa omaa identiteettiä ja voivat täydentää ja kehystää kauniisti kasvoja. Viime vuosien aikana silmälasitrendi on ollut niin huipussaan, että moni hyvin näkeväkin on halunnut ostaa itselleen muodin vuoksi näyttävät silmälasit ilman vahvuuksia.