1 300 miestä valtasi luksusristeilijän: ”Kuin kolmen päivän polttarit”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Turussa rakennettu Voyager of the Seas -luksusristeilijä koki taannoin kummia, kun peräti 1.300 miestä astui laivaan ja ryhtyi juhlimaan rankasti. Royal Caribbean -risteilyvarustamo markkinoi risteilyään perheystävällisenä, mutta tämä reissu oli kaikkea muuta kuin rauhallinen.

Lokakuussa Sydneystä Australiasta lähteneelle risteilylle oli päättänyt tulla mukaan 1.300 intialaisen Kamla Pasand -tupakkayhtiön työntekijää, jotka ottivat laivan tarjonnasta kaiken irti ympäri vuorokauden. He täyttivät paitsi allasalueet, baarit ja buffet-ravintolat myös nauttivat seksikkäistä burleskiesityksistä muun muassa allasalueilla, News.com.au uutisoi.

Kolmen päivän villin juhlinta oli liikaa muille matkustajille, jotka valittivat tapahtuneesta risteilyvarustamolle. Osa heistä kuvaili matkaansa kuin kolmen päivän polttareiksi. Valitusten mukaan osa tanssijoista oli pukeutunut esimerkiksi Playboy-pupuiksi. Lopulta Royal Caribbean joutui ilmoittamaan palauttavansa osalle matkustajista heidän rahansa.