Gene Simmons oikeuteen – työntekijä väittää kourineen alapäätään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rockyhtye Kissin laulajabasisti Gene Simmons joutuu oikeuteen epäsopivan koskettelun takia. Mies oli koskenut Rock & Brews -nimisen ravintolansa työntekijää genitaalialueelle valokuvauksen yhteydessä. Vaikka tapaus sattui jo vuonna 2016, on se viety syyttäjälle vasta nyt.

TMZ kertoo Gene Simmonsin ravintolassa tiskaajana työskennelleen naisen vaativan korvauksia seksuaalisesta häirinnästä. Gene Simmons oli saapunut ravintolaan vierailulle, ja työntekijät olivat kehoittaneet tiskaajanaista yhteiskuvaan legendaarisen muusikon kanssa. Mies oli pannut kätensä naisen haaroväliin, vaikka keittiötyöntekijä oli yrittänyt kieltäytyä.

Samalla vierailulla Gene Simmons oli pyytänyt naispuolisia työntekijöitä avaamaan paitojensa napituksia ja kosketellut työntekijöiden käsiä. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun 69-vuotiasta rokkaria syytetään lähentelystä. Äskettäin naistoimittaja syytti miestä puristelusta kesken haastattelutilanteen. Juttu sovittiin suljettujen ovien takana.