Julkkismaskeeraaja esitteli meikkikaappiensa sisällön – monien naisten unelma

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkismaskeeraaja Mario Dedivanovic on noussut julkisuuteen Kim Kardashianin luottomeikkaajana. Mies on loihtinut Kim Kardashianin kasvoille upeita meikkityylejä jo kymmenen vuoden ajan, ja nyt hän pääsi esittelemään oman meikkikomeronsa sisältöä Harper’s BAZAAR -lehden julkaisemalla videolla.

Useimmat naiset mahduttavat oman kosmetiikkansa pariin pussukkaan tai kylpyhuoneen peilikaappiin. Mario Dedivanovicilla on käytössään kuitenkin isoja komeroita ja varasto, joista meikkejä aina täytetään hänen omaan hyllyynsä sekä töihin mukaan otettavaan maskeerauspakkiin.

Kosmetiikka-alan yrityksen lähettävät Mario Dedivanocille satoja tuhansia tuotteita kuukausittain, minkä vuoksi mies tarvitsee tuotteille todella paljon varastotilaa. Useat naiset voivat kadehtia julkkiskaunottarien suuria vaatehuoneita, mutta maskeeraajan meikkikomero olisi varmasti monen kosmetiikkaa rakastavan unelma.