90-luvun lapsitähden syöksykierre jatkuu – pidätettiin myymälävarkaudesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Shaun Weiss teki 90-luvulla nousujohdanteista uraa lapsitähtenä elokuvissa, kuten The Mighty Ducks – Mestarit. Nykyään miehellä ei mene järin hyvin. Weiss pidätettiin epäiltynä myymälävarkaudesta Los Angelesin Rite Aid -apteekissa.

TMZ-sivuston mukaan ex-lapsitähden mukaan päätyi 200 dollarin edestä tarvikkeita.

40-vuotias näyttelijä pidätettiin elokuussa myös julkijuopottelusta. Hän ilmoitti pian pidätyksen jälkeen kirjautuneensa pitkäaikaiseen vieroitushoitoon.

Shaun Weiss muistetaan parhaiten maalivahti Greg Goldbergin roolista jääkiekkoaiheisissa Mestarit-elokuvissa. Hän on esiintynyt myös muun muassa sarjoissa Isojen poikien leikit, Freaks and Geeks ja Kellarin kunkku.