Jen Selter bikineissä merimaisemissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo yli 12 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

Uusimmassa kuvassaan Jen Selter on julkaissut aiemmin otetun upean valokuvan, jossa hän makoilee alusvaatteisillaan vatsallaan sängyllä upeissa merimaisemissa. Samalla hän toteaa toivovansa, että olisi edelleen tuossa tilanteessa eikä poistattamassa viisaudenhampaitaan.

View this post on Instagram

Double trouble 👭 @stephselter #Seltering

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.