Kim Kardashianin kaula-aukko hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmen lapsen äiti Kim Kardashian joutui äskettäin tekemään poikkeuksellisen ratkaisun säästääkseen perheen nuorimmaisen lähes varmalta sairastumiselta. Alle vuoden ikäinen Chicago-tyttö lähetettiin nimittäin turvaan Kimin siskon Khloe Kardashianin luokse Chicagoon.

Perheenäiti jatkaa somettamista sairastumisestaan huolimatta, sillä tuoreimmissa kuvissa Kim Kardashian nähdään muun muassa erittäin antavassa bilemekossa, jonka kaula-aukko hakee vertaistaan. Tässä asussa hän suuntasi katsomaan Versacen muotinäytöstä.

View this post on Instagram

VERSACE NIGHTS

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kardashianien perinteiset joulujuhlat järjestetään tänä vuonna Kim Kardashianin ja Kanye Westin kartanossa. Aiempina vuosina perheen matriarkka Kris Jenner on toiminut emäntänä, mutta tänä vuonna Kim ja Kanye tarjoavat asuntonsa juhlakäyttöön. Syynä on talon suurempi koko.