Lapin Sampo ja kauppiaan rouva saa jatkoa: ”Ilmassa ovat kulttuurisokin ainekset”

Viihdeuutiset · Stara.fi

TV5-kanavalla seurattiin loppuvuodesta 2017 Ylläksellä Jounin kauppaa pyörittävän Kaulasen kauppiaspariskunnan värikästä arkea. 8. tammikuuta koittaa paluu pohjoisen lumisiin maisemiin, kun Lapin Sampo ja kauppiaan rouva jatkuu uusin toisen kauden jaksoin verkossa, Discoveryn Dplayssa.

Sampo ja Minttu Kaulasen elämästä ei vauhtia puutu. Turistinähtävyydeksi nousseen Jounin kaupan lisäksi kaksikon pitää kiireisenä uusioperheen lapsiperhearki. Uudella kaudella edessä ovat jännittävät paikat, kun Mintun sukulaiset saapuvat ensimmäistä kertaa Amerikan Chicagosta Suomen Lappiin.

Ilmassa ovat kulttuurisokin ainekset, kun vieraat näkevät ensimmäistä kertaa lunta ja kohtaavat Sampon aloitteesta hyytävän avantouintihaasteen. Sampoa appivanhempien ensitapaaminen jännittää, eikä asiaa auta orastava 40-vuotiskriisi.

Lapin tuntureilla harjoitetaan myös muun muun muassa joikaamista, metsäkellintää ja puuhengitystä, ja luvassa on myös yllätyskosinta Norjan upeissa vuonomaisemissa. Tunteet leiskuvat, kun Sampo kutsuu rakkauden lähettiläät Jutta ja Juha Rouvisen tuomaan vipinää parin rakkausrintamalle. Kirpeiden pakkaskelien vastapainoksi Kaulaset matkustavat vuorostaan Amerikkaan uusimaan vihkivalansa Mintun synnyinsijoilla Los Angelesissa.