Mies sai sairauskohtauksen auton ratissa – motoristi pahoinpiteli

Ohhoh! · Stara.fi

Autoillessa tapahtuvat sairauskohtaukset ovat ikäviä, koska ajokyvyn äkillisesti kadotessa myös sivulliset ovat vakavassa vaarassa. Nyt Britanniassa on tapahtunut auto-onnettomuus, jossa kuljettaja sai sairauskohtauksen ja menetti autonsa hallinnan.

Sininen Alfa Romeo törmäsi useisiin autoihin ja sitten vielä moottoritien seinämään. Paikalle tuli nopeasti sivullisia, jotka tarkistivat kuljettajan ajokunnon. Jostain syystä ihmiset tulkitsivat miehen olevan juovuksissa, jolloin eräs paikalle osuneista moottoripyörän kuljettajista iski miestä nyrkillä luultuaan kuljettajaa rattijuopoksi.

Paikalle hälytetyn ambulanssin ensihoitajat huomasivat nopeasti, ettei kyse ollut alkoholista tai muista päihteistä, vaan reilu nelikymppinen mies kärsi sen sijaan sairauskohtauksesta. Mies kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan. Autoilijan pahoinpidellyt motoristi pakeni paikalta ja poliisi pyytää nyt yleisöltä havaintoja hänen löytämisekseen.