Poliisi etsii murhayrityksestä epäiltyä pääkaupunkiseudulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliisi ei ole tavoittanut yön tai aamun aikana murhan yrityksestä ja tuhotyön yrityksestä epäiltyä miestä, jonka kuvat julkaistiin tiistaina. Poliisi jatkaa etsintää. Rikoksista epäilty on vuonna 1993 syntynyt Evans Kipchirchir. Hän oleskelee todennäköisesti pääkaupunkiseudulla.

– Poliisin oman tutkinnan perusteella on selvinnyt, että mies oleilee todennäköisesti pääkaupunkiseudulla. Mikäli näet miehen tai tiedät hänen olinpaikkansa, soita hätänumeroon. Muut havainnot voit ilmoittaa yleisvaarallisten rikosten tutkintaryhmälle, neuvoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Anne Hietala Helsingin poliisilaitokselta.

– Miehen epäillään syyllistyneen vakaviin rikoksiin, minkä vuoksi hänen kiinnisaamisensa on välttämätöntä, Hietala jatkaa.

Poliisi on poikkeuksellisesti julkaissut rikoksesta epäillyn nimen ja kuvan. Esitutkintalain mukaan henkilön nimen tai kuvan saa antaa julkisuuteen, jos se on välttämätöntä rikoksesta epäillyn tavoittamiseksi. Yleisvaarallisten rikosten tutkintaryhmän päivystysnumero on 0295 475 433 ja sähköpostiosoite on yleisvaaralliset.helsinki@poliisi.fi.