Lottie Mossin somekuvat ihmetyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Kate Moss lukeutuu maailman tunnetuimpiin ja menestyneimpiin supermalleihin, mutta tunnetusti omena ei putoa kauas puusta. Katen vanavedessä mallimaailmaan tekee nyt tuloaan vauhdilla hänen pikkusisko Lottie Moss, joka julkaisee aktiivisesti poseerauksiaan sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Outdoor showers 🚿 and pretty flowers 🌷

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on

Viime päivinä Lottie Moss on nähty poseeraamassa upeissa bikinikuvissa, joissa hän muun muassa esittelee bikinipeppuaan kuvaajalle. Kuvissa hän poseeraa myös yläosattomissa ja pienenpienissä bikinien alaosissa. Kuvista tulee mieleen, että viettääkö Lottie koko lomansa puolialastomana.

View this post on Instagram

Covering my face bcos too revealing 🤦🏼‍♀️

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on

Lottie Moss, eli Charlotte Moss, on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo merkittävää malliuraa, sillä taannoin hänet kiinnitettiin esimerkiksi Calvin Klein Jeansin mainoskasvoksi ja hän poseerasi Vogue-lehdessä jo 16-vuotiaana. Isosisko Kate Mossin vanavedessä ovet mallimaailmassa ovat auenneet upeasti. Ensiesiintymisen julkisuudessa Lottie teki aikoinaan siskonsa häissä morsiusneitona.

View this post on Instagram

Showers 🚿 and flowers 💐 the sequel

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on