Susanna Penttilän asu ei jätä mitään arvailun varaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Playboy-mallina ja liikenaisena kuuluisuuteen noussut seurapiirikaunotar Susanna Penttilä hemmottelee sosiaalisen median seuraajiaan upeilla otoksilla. Naisen kurvit saavat usein etenkin miespuolisten seuraajien polvet veteläksi.

Helsinkiläisen vaateliike Ferrerin omistava Susanna Penttilä esittelee mielellään vaatemallistojaan. Nyt hänen päällään nähdään vartalonmyöntäinen housupuku, jossa on trendikkäät trumpettilahkeet. Asu korostaa erityisesti yrittäjän takamusta.

Susanna Penttilän muotiliike on toiminut Helsingissä yli 25 vuotta. Hänet on nähty suomalaisissa viihdeohjelmissa ja aikakausilehtien sivuilla. Penttilä on aktiivinen eläinoikeuksien puolustaja.

View this post on Instagram

#jumpsuit #xmas Jumpsuit 🤶🏻🤶🏻

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on