Miljoonan euron matkailuauto kuin liikkuva hotelli – sisältää myös autotallin!

Autot Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla oli huippusuosittua matkailla ympäri Suomea ja Eurooppaa matkailuvaunuilla ja matkailuautoilla. Sittemmin karavaanarius on harrastuksena aavistuksen hiipunut, mutta alan harrastajia on edelleen runsaasti.

YouTube

Nyt erittäin vaativalle karavaanarille on esitelty yli miljoonan euron matkailuauto. Saksassa 800 000 euroa maksava, mutta Suomessa autoveron kanssa reilusti yli miljoonan hintainen Mercedes Vario Alkoven 1200 Motorhome on kuin liikkuva luksushotelli, joka sisältää kaiken lisäksi myös oman autotallin.

YouTube

Vastaavista ominaisuuksista voi vain unelmoida tavallisissa asuntoautoissa. Muita erikoisuuksia luksusmenopelissä ovat muun muassa lattialämmitys ja nahkasisustainen aulatila. Täysin varusteltu kylpyhuone ja muhkean kokoinen makuuhuone sekä astianpesukone.